Bundesliga: újabb cseh válogatott játékos Freiburgban

A friss Bajnokok Ligája-főtáblás Viktoria Plzentől érkezik a Freiburg új igazolása, Vladimir Darida, aki Václav Pilár mellett a csapat második cseh válogatott labdarúgója.


A Bajnokok Ligája főtábláját az Európa Ligára cserélte Vladimir Darida, aki 5 millió euró ellenében hagyta el a cseh bajnok Viktoria Plzen csapatát az eddig a Bundesligában nyeretlen SC Freiburg kedvéért - a hírt a német klub hivatalos weboldala tette közzé.

A Fekete-erdei csapat remek előző szezonjának köszönhetően az Európa Ligában szerepelhet, amelyben nagy szerepet szánnak a középpályásnak, aki góllal vette ki a részét a Viktorka Maribor elleni BL-sikerében.

A Freiburg a válogatott forduló előtt már nem lép pályára tétmérkőzésen, hiszen kedden játszottak a Bayern München ellen, akik pénteken az Európai Szuperkupa-döntőben néznek farkasszemet a Chelsea-vel, így Darida bemutatkozása még várat magára a Fekete-erdőben.

A csapat keretében már szerepel egy cseh válogatott labdarúgó, Václav Pilár személyében, aki idény elején érkezett a Wolfsburgtól.

 

Videók