"A Real Madridnak vagy a Barcelonának nehéz nemet mondani”

A Borussia Dortmund nem akarja elengedni Erling Haalandot.


Sebastian Kehl, a Borussia Dortmund labdarúgóklub vezetőségi tagja kijelentette, hogy idén nyáron nem akarják elengedni Erling Haalandot, pedig tudják, hogy jelenleg ő a világ legkeresettebb csatára.

"Arra számítok, hogy Erling az új szezonban is a Borussia Dortmundban játszik majd. Minden nap látom, és mondhatom, teljesen elkötelezett a klub iránt" - nyilatkozta Kehl.

A 20 éves norvég válogatott futballista a tavalyi év elején igazolt a német csapathoz, amelyben azóta 56 mérkőzésen 53 gólt szerzett. Menedzsere, Mino Raiola a közelmúltban azt mondta, Haaland 2024-ig szóló szerződése ellenére már idén nyáron távozhat Dortmundból.


Fotó: Alexandre Simoes/Borussia Dortmund via Getty Images

"Minden nagy klub őt akarja, és ha jön egy olyan jelentős egyesület, mint a Real Madrid vagy a Barcelona, akkor nehéz nemet mondani" - mondta Raiola.

Sebastian Kehl erre úgy reagált, nagyon jól ismerik Mino Raiolát, ezért a tőle származó furcsa kijelentéseken nem igazán lepődnek meg.

"Nem vagyunk naivak, és tudjuk, hogy a világ vitathatatlanul legfelkapottabb csatáráról beszélünk, és a spekulációknak nem lesz vége" - tette hozzá Kehl.

Borítókép: Alex Gottschalk/DeFodi Images via Getty Images

Videók