A Milan és a Chelsea is lemaradt a kiszemelt sztárcsatárról

Hetven millió euróért vihették volna, de elszórakozták az időt.


Edzőmeccsen csapott össze egymással a nyári felkészülés elején a Milan és a Borussia Dortmund, a vérmesebb olasz drukkerek pedig abban reménykedtek, hogy a meccs után duplán örülhetnek majd, és a győzelmen kívül egyúttal Aubameyangot is megszerzik majd.

 

A duplázás azonban csak a csatárnak jött össze, aki kétszer is bevette a nevelőegyesülete kapuját, többek között ennek köszönhetően is nyertek 3-1-re a németek.

Visszavág a Juventus, megszerzik a Milan csapatkapitányát " NEMZETKÖZI FOCI › Olasz foci

Nemcsak Torinóból érkezik olasz válogatott védő Milánóba, hanem fordítva is. Az olasz sportnapilapok egybehangzó véleménye szerint ugyanis hamarosan aláír a bajnoki címvédőhöz Mattia De Sciglio. A 24 éves, jobb- és baloldalon egyaránt használható védő a legutóbbi szezonban hét alkalommal a csapatkapitányi karszallagot is viselte a Milánban, azonban a nyári igazolások miatt, Conti és Rodriguez leigazolása után bizonytalanná vált a helyzete.

 

De nem csak ez, hanem Michael Zorc sportigazgató mérkőzés utáni nyilatkozata is szomorította az eddig fantasztikus nyarat maguk mögött tudható Milan-szurkolókat. A klubvezető ugyanis bejelentette, eddig volt érvényban a 70 milliós kivásárlási ár, ezen a nyáron már nem eladó a gaboni csatár, mert nehezen tudnák pótolni.

Videók