A Lewa-ügy: a Bayern nemcsak focistaként, hanem emberként is elveszítette Robertet

Az ügynök nem akart felszólalni, de nem tudott nem reagálni a klub legutóbbi nyilatkozataira.


A Barcelona Robert Lewandowski megszerzésén dolgozik. A lengyel támadó ügynöke, Pini Zahavi úgy véli, hogy a Bayern München már csak történelem a játékosa számára.

Szombaton Xavi megerősítette, hogy a Barcelona tárgyal a 33 éves Robert Lewandowski szerződtetéséről a Bayern Münchentől. A német bajnok ugyanakkor kijelentette, hogy nem akarja elengedni a világsztárját, akinek 2023-ig szerződése van.

Kép
Fotó: Robert Lewandowski / Twitter

Lewandowski ügynöke, Pini Zahavi azonban úgy véli, hogy a Bayern Münchennél véget ért minden, és azon dolgozik, hogy összejöjjön a klubváltás.

„Lewandowski számára a Bayern már csak történelem. Nem érkezett tőlük ajánlat, hogy írjon alá új szerződést. Nyolc év után el akarja hagyni a klubot, 34 éves, és szeretné megvalósítani az álmát. Idén nyáron el akar menni, egyikünket sem érdekli a pénz. Az igazság az, hogy néhány hónapja nem érzi azt, hogy tiszteli a vezetőség. A Bayern nemcsak focistaként, hanem emberként is elveszítette Robertet. Robertnek lehetősége van abba a klubba igazolni, amelyről mindig is álmodott. Miért tagadja meg ezt tőle a Bayern? Igazság szerint nem állt szándékomban nyilvánosan felszólalni. Nagyon tisztelem az olyan történelmi klubot, mint a Bayern, de nem tudtam nem reagálni a klub legutóbbi nyilatkozataira” – mondta a német Bildnek Zahavi.

Lewandowski ebben a szezonban 46 meccsen 50 gólt és hét gólpasszt jegyzett a Bayern München színeiben.

Borítókép és fotók: Matthias Balk/picture alliance via Getty Images

Videók