A Dortmund megpróbálja a lehetetlent

Újra tárgyalóasztalhoz ülnek Erling Haalanddal.


A Borussia Dortmund azt tervezi, hogy a közeljövőben tárgyalásokat folytat Erling Haalandal, hogy rávegyék a támadójukat az új szerződés aláírásáról.

A norvég válogatott játékos a labdarúgó világ egyik legkeresettebb sztárja, és Európa legnagyobb klubjai szeretnék őt szerződtetni, köztük a Real Madrid, a Barcelona és a Manchester City is. A nyáron lép életbe a 75 millió eurós kivásárlási záradéka, de egy új kontraktus a jelenlegi formája alapján magasan megemelné az árát.

A Bild értesülései szerint Haaland apjával, Alf-Ingével és Mino Raiolával a következő héten fognak tárgyalni, a Dortmund pedig tisztázni akarja Haaland szándékait. Hans-Joachim Watzke vezérigazgató korábban elismerte, hogy "nehéz" lesz hosszú távon megtartani Haalandot, bár kitartott amellett, hogy a korábbi salzburgi támadó nem hagyja el a klubot januárban.

„A terv az, hogy amikor eljön az ideje, összeülünk és leülünk az asztalhoz tárgyalni. De most nem fogjuk azt bejelenteni, hogy ezt mikor tesszük meg. Az viszont egyértelmű, hogy igyekszünk tisztázni a helyzetet. Megpróbáljuk rávenni Erlinget, hogy továbbra is a Dortmundban játsszon, és nem hiszem, hogy túl rosszak az esélyeink” – mondta Sebastian Kehl.

Forrás: 90min.com
Borítókép: 90min.com

Videók