A Chelsea rekord ajánlattal készül Haalandért

Timo Werner vetélytársat kaphat.


A Chelsea fokozza az Erling Haalandért folytatott vadászatát, és a hírek szerint akár 150 millió fontot is ajánlhat a Borussia Dortmundnak az angol klub. Ezzel a norvég támadó lenne a Premier League legdrágább igazolása.

A Borussia Dortmund kijelentette, hogy a 20 éves Erling Haaland idén nyáron nem eladó. 75 millió eurós kivásárlási záradéka egy év múlva lép hatályba. A norvég válogatott sztárt azonban több nagy klub is üldözi, akik reménykednek. Az egyik a Chelsea. A 90min értesülései szerint, a londoni klub el akarja kerülni a jövő nyáron életbe lépő kivásárlási záradék miatt kialakuló versenyt, és már idén nyáron szerződtetni akarja Haalandot. A Chelsea reméli, hogy 135 millió fontért megtudják vásárolni a gólgépet, de készek akár 150 millió fontig is elmenni.


Fotó: 90min.com

Az angol klub már tárgyalásokat folytat Haaland ügynökével, Mino Raiolával, és a személyes feltételek nem jelenthetnek problémát. Erling örömmel költözne Londonba, a Chelsea pedig dolgozik a Dortmundnak tevő ajánlatán. A 90 min úgy véli, hogy a Dortmund nyitott Haaland eladására, ha ilyen nagy ajánlatról van szó, amit a Chelsea kínál.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: 90min.com

Videók