A Bayern München válasza Lewandowskinak

Ez nem lesz egy szép válás.


Robert Lewandowski elhatározta, hogy elhagyja a Bayern Münchent, aminek hangot is adott. De a klub vezérigazgatója, Oliver Kahn visszavágott a sztárnak.

A 33 éves lengyel támadó, Robert Lewandowski hétfőn megszólalt a jövőjével kapcsolatban. Az üzenete egyértelmű volt: távozni akar a Bayern Münchenből.

„Jelen állás szerint a végéhez közeledik a Bayernnél töltött időszakom. Az elmúlt hónapok történései után nem tudom elképzelni, hogy továbbra is a csapatban szerepeljek. A távozásom a legjobb megoldás, és remélem, nem állítanak meg”- nyilatkozta a lengyel válogatott sajtótájékoztatóján.

Lewandowski Barcelonába szeretne menni, és a hírek szerint a felek már megegyeztek a személyi feltételekben. A Bayern München vezérigazgatója, Oliver Kahn azonban nem nagyon örült annak, ahogy ezt a helyzetet kezeli Lewandowski.

„Nem tudom megmondani, hogy Robert miért választotta ezt a módot a helyzetének közlésére. Az ilyen nyilvános felszólalások nem vezetnek sehova. Robertnek emlékeznie kellene arra, hogy mit kapott itt, a világ egyik legjobb futballistája lett” – mondta a német Sport1-nek.

Borítókép és fotók: Arthur Thill ATPImages/Getty Images

Videók