A Bayern München Kloppot akarja

De ez csak akkor jöhet létre, ha Flick elmegy.


Hans-Dieter Flick a szezon után elhagyhatja a Bayern Münchent. Ebben az esetben a német óriás megpróbálja elcsábítani a Liverpool vezetőedzőjét, Jürgen Kloppot.

Hans-Dieter Flick feszült kapcsolatban áll Hasan Salihamidzic sportigazgatóval. Flick nem örül annak, hogy ekkora befolyása van Hasannak a Bayern München átigazolásaira. A legfrissebb döntés, amely felzaklatta Flicket, az az, hogy Jerome Boatengnek nem kínálnak új szerződést. A bajor edző meg akarta tartani a rutinos védőt, ez viszont odáig vezethet, hogy elhagyja a Bayern Münchent. A következő munkája a német válogatott lehet.


Fotó: Sven Hoppe/picture alliance via Getty Images

A 90min értesülései szerint a Bayern München Jürgen Kloppot akarja, ha Flick úgy dönt, hogy távozik idén nyáron. A német edzőnek 2024-ig van érvényes szerződése a Liverpoolnál. Néhány vezető azonban azt érzi, hogy kezd megromlani Klopp és az angol klub viszonya, amely lehetőséget kínálhat számukra.

Egyes információk szerint Klopp nem elégedett azzal, hogy a Liverpool miként járt el az átigazolási piacon ebben a szezonban. Nem kapott új középpályást és azt sem sikerült elérniük, hogy Georginio Wijnaldum hosszabbítson. A Bayern azonban tisztában van azzal, hogy van különbség a csalódás és a távozni akarás között, de ha oda kerül a sor, megpróbálják elcsábítani.


Fotó: Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Diego Souto/Quality Sport Images/Getty Images

Videók