A Bayern két sztárja sem lesz ott Dárdaiék ellen

Házon belüli ügyekkel is meg kell küzdeni.


Szombat kora délután a Bayern München a Herthát fogadja a német bajnokságban.
 
Jupp Heynckes pénteki sajtótájékoztatóján megerősítette, amit már sejteni lehetett, hogy a Besiktas elleni meccsen vádlisérülést szenvedő James Rodriguez, és az influenzával küszködő Jerome Boateng is kihagyni kényszerül a Dárdaiék elleni találkozót, számolt be róla a goal.com.
 
A veterán mester mindezek mellett szólt Lewandowskiról is, aki a napokban búcsúzott el ügynökétől.
 
- Minden játékosnak szíve joga, hogy kivel szeretne együtt dolgozni, ez nem jelent semmi különöset a csapat szempontjából. A Bayern szándéka egyértelmű: meg akarjuk tartani Lewandowskit.
 
Heynckes kitért Robbenre is, aki a hírek szerint elégedetlen a kevés játéklehetőség miatt.
 
- Amikor egy játékos játszani szeretne, az a világ legtermészetesebb dolga. Nem aggódom miatta, nem érzem, hogy ez különösebb feszültséget okozna a csapaton belül, minden rendben van.
 

Csalódott a MU francia csatára, a Realba mehet " NEMZETKÖZI FOCI › Angol foci

A Radio Monte Carlo információja szerint a Manchester United egyelőre nem kínált új szerződést Anthony Martialnak, ami a csapat francia labdarúgóját értetlenséggel és némi nyugtalansággal tölti el, írja a Nemzeti Sport. Az RMC úgy értesült, hogy a tárgyalások holtpontra jutottak, és a magát megbántva érző Anthony Martial fel is függesztette a manchesteri házvásárlást, pedig már kinézett egy kedvére való új ingatlant.

Videók