A bajnoki cím ellenére nem örülhet a Bayern München tartalékcsapata

Hiába az elsőség, nem juthatnak fel.


Noha az élen zárt a harmadosztályú német labdarúgó-bajnokságban, mégsem juthat fel a Bayern München tartalékcsapata.

A tiszteletbeli klubelnök unokaöccse, Sebastian Hoeness által vezetett farmcsapat egy ponttal előzte meg a Würzburger Kickers és a Braunschweig együttesét a harmadosztály szombaton zárult küzdelmeiben. Ezzel első tartalékegyüttesként diadalmaskodott ebben az osztályban, egy esztendővel azután, hogy feljutott a bajor regionális ligából.

Mostani sikerével azonban nem léphet feljebb a Bundesliga 2-be, miután a Bayern már képviselteti magát az első két osztályban.

A bőrnadrágosok nagycsapata a sorozatban nyolcadszor megnyert bajnoki cím után szombaton a Német Kupában is megvédte címét, és megvan az esélye a triplázásra is, ugyanis a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében háromgólos előnyről várja a visszavágót a Chelsea ellen.

Borítókép: Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Sport365.hu - Az év kapushibáját követte el a Leverkusen hálóőre? - Videó

A tegnap este lejátszott Német Kupa fináléjának 59. percében a Leverkusen finn kapusa, Lukas Hradecky az egyik legszürreálisabb gólt kapta a találkozón. A Bayern kapusa, Manuel Neuer indította Lewandowskit, a lengyel támadó kb 30 méterről lőtt, ami a finn kapus lába alatt átcsúszott, és a labda a kapuba gurult.

Videók