Vasárnapi átigazolási körkép - Timo Werner elhagyja a Chelsea-t

Kövesse a legfrissebb átigazolási pletykákat és megkötött üzleteket egy helyen, folyamatosan frissülő összeállításunk segítségével!


Üdvözlünk mindenkit a Sport365 átigazolási körkép sorozatában. Minden nap egy külön cikket áldozunk arra, hogy megpróbáljuk összeszedni a legfrissebb híreket, pletykákat és hivatalos bejelentéseket a labdarúgás világából.

Az átigazolási piac már javában zajlik, nézzük mik a legfrissebb hírek ma, augusztus 7-én:

20:38: A Barça elnöke, Joan Laporta megszólalt Frenkie de Jonggal kapcsolatban. „Frenkie a mi játékosunk, és azt akarjuk, hogy a Barcelonában maradjon, és ő is maradni akar. Vele és csapattársaival nagyon erős középpályánk van. Vannak ajánlatai, de azt akarjuk, hogy maradjon” - fejtette ki.

19:10: A Bayern München sportigazgatója, Hasan Salihamidzić, tagadta azokat a pletykákat, melyek szerint Sané a Manchester Unitedben köthet ki. „Ebben nincs igazság. Fontos játékos számunkra. Egyáltalán nincs mit mondani erről” - mondta.

17:40: Az RB Salzburg ragaszkodik hozzá, hogy az angol klubok érdeklődése ellen nem szándékozik eladni Šeškot,

15:20: Timo Werner visszatér az RB Leipzighez. Az osztrák klub megállapodott a Chelsea-vel, a játékos ráadásul nem kölcsönbe érkezik majd.

15:15: Cristiano Ronaldo a kispadon kezd a Manchester United nyitómérkőzésén. A klub vezetőedzője, Erik ten Hag úgy nyilatokozott, Cristiano Ronaldo nagyon keményen dolgozik, hogy megfelelő edzettségi szintet érjen el, de ehhez idő kell.

15:10: Hivatalosan is megerősítették, hogy a Bournemouth leigazolta a Barcelonától Netót.


15:05: A Sevilla megállapodott Isco ingyenes átigazolásáról! A játékos várhatóan hétfőn esik át az orvosi vizsgálaton, majd aláírja a 2024-ig szóló szerződését.

 

14:59: Marcos Senesi éppen Angliába tart, hogy véglegesítse a szerződését a Bournemouth-tal. A játékos 15 millió euró plusz bónuszokért vált csapatot és várhatóan 4 évre ír alá.

Átigazolási körkép - augusztus 6. (szombat)

Borítókép: sport365

Videók