Távozni akar a PSG csodatinije

Azt is kijelölte, hova menne.


Kylian Mbappé el akarja hagynia a PSG-t és a Real Madridhoz akar igazolni. Legalábbis így értesült az ABC. Mbappé apjának is tetszene az üzlet, és örülne, ha a fia a LaLigába kerülne már ezen a nyáron.
 
A játékos azért akar ennyire távozni, mert nem érzi, hogy megbecsülnék a PSG-nél. Jelenleg 13 milliót keres szezononként míg Neymar fizetése ennek háromszorosa: 36 millió.
 
Neymart még mindig a csapat arcának gondolják, de a valóság, hogy az elmúlt időszakban Mbappé volt a sztár. A brazil mindkét ott töltött szezonjában hosszú időre lesérült, és hiányában Mbappé vezette győzelemre társait. Most egy olyan szerződést akar, ami megmutatja, mekkora hatással van a sikerekre. 
 
Az is elkeseríti Mbappét, hogy nem végezheti ő a büntetőket, még akkor sem, amikor versenyben volt Lionel Messivel az Aranycipőért. Neymar és Cavani ezt a felelősséget elosztotta maga között.
Mbappé apja keresi a megoldást, ami minden félnek jó. A PSG elfogadna egy ajánlatot 230 millió környékén. A Madrid, az ő részükről, hajlandóak lennének ezt megadni.
 
Florentino Perez viszont nem tesz lépést addig, amíg nem biztos, hogy a PSG kész tárgyalni. Nem akarja sérteni a két klub jó kapcsolatát és sajátját Nasser Al-Khelaifival, de ez az üzlet több határt is átszakítana. Mbappé megszerzése nem csak Zidane-t tenné elégedetté, de jobb szponzori szerződéseket is eredményezne, és elősegíteni az újraépítést a Santiago Bernabeuban.
 
Fotó forrása: Catherine Steenkeste/Getty Images
 

Videók