Szomorú: Nagy Dominiktól szabadulna a Legia

Télen távoznia kell a lengyel csapattól.


Lengyel sajtóértesülések szerint a Legia Warszawa a téli átigazolási időszakban kölcsönadja Nagy Dominikot, aki Magyarországon vagy Szlovákiában folytathatja a pályafutását - számolt be a Nemzeti Sport.
 
A 22 éves magyar labdarúgó idén januárban igazolt a Legiához, amelyben hamar alapemberré vált, a jelenlegi idényben azonban hozzáállásbeli problémák vetődtek fel nála. Nagy Dominiket október 18-án a tartalékokhoz küldték, miután Dariusz Mioduski, a Legia elnöke szerint „rosszul játszott és nem a futballra koncentrált”, éppen ezért egyetértett Romeo Jozak vezetőedző döntésével.
 
A magyar válogatott szélső három hétig edzett a Legia második csapatánál, november 9-én térhetett vissza a felnőttekhez. A másodosztályú Drutex-Bytovia Bytów elleni kupameccsen a kezdőcsapatban kapott helyet, de Jozak már a szünetben lecserélte, mert nem volt megelégedve a teljesítményével. Nagy a varsói csapat következő, múlt hétvégi bajnokiján nem is került be a meccskeretbe.
 
„Nagyon jó labdarúgó, de motivációs problémái vannak, márpedig a Legiánál szükség van rá, hogy a játékosok száz százalékban a futballra koncentráljanak. A legjobb megoldás Dominik számára, ha kölcsönadjuk, hogy újra felépíthesse magát. Számítunk rá, de a kölcsönjátéka során még érnie kell” – mondta Jozak.
Lukasz Kotecki lengyel szakíró úgy tudja, a klub és a játékos már meg is állapodott, hogy Nagy Dominik a télen kölcsönbe kerül. Konkrét csapatnévről nem esik szó, de a legvalószínűbb célállomásnak Magyarország vagy Szlovákia tűnik.
 

Középpályást és pénzt adna a Real a Juve csatáráért " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

Átigazolási szenzációra készül a királyi gárda, írja a goal.com. A portál információi szerint a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez azt tervezi, hogy Toni Kroosért és némi pénzért cserébe megszerzi a Juventustól Paulo Dybalát. A torinói klubnak természetesen nem áll szándékában eladni az argentin klasszist, és állítólag hajlandó növelni a sztár fizetését, hogy az esetleges madridi ajánlat ellenére is maradásra bírja.

Videók