Szerdai átigazolási körkép - Casemiro fontolgatja a távozást

Kövesse a legfrissebb átigazolási pletykákat és megkötött üzleteket egy helyen, folyamatosan frissülő összeállításunk segítségével!


 Üdvözlünk mindenkit a Sport365 átigazolási körkép sorozatában. Minden nap egy külön cikket áldozunk arra, hogy megpróbáljuk összeszedni a legfrissebb híreket, pletykákat és hivatalos bejelentéseket a labdarúgás világából.

Az átigazolási piac már javában zajlik, nézzük mik a legfrissebb hírek ma, augusztus 17-én:

14:33: Erik ten Hag még öt posztra kér igazolást a piac zárásáig

14:32: A Manchester United érdeklődik Yan Sommer iránt, akit másodikszámú hálóőrnek hoznának.

14:30: Hivatalos: Thilo Kehrert megvette a West Ham a PSG-től. Az átigazolás díja valahol 10 millió font körül van.

12:50: A Marca újságírójának értesülései szerint Casemiro nem utasította el élből a Manchester United érdeklődését, hanem gondolkodik az esetleges átigazoláson. Jelentős fizetésemelést kapna.

12:45: Busquets helyettese januárban érkezhet a Barcelonához

12:42: A The Athletic szerint Bernardo Silva változtatott a véleményén és szívesen maradna Manchesterben. A Barcelonába igazolása komplikálttá vált az utóbbi napokban, így úgy látta jónak, ha megbarátkozik a helyzettel.

12:25: Lőw Zsolt: Számítunk még 1-2 erősítésre!

11:07: A Newcastle újabb ajánlatot készít elő Joao Pedróért. A 20 éves brazil csatárért egy 20 milliós összeg már elutasításra került, ezt emelhetik tovább a szarkák 30 millió környékére, írja Romano.

11:00: Nicholas Pépé elhagyhatja az Arsenalt. A French Foot Mercator szerint a Nice szívesen visszacsábítaná a szélsőt a francia ligába.

10:58: Joao Félix is a Manchester United jelöltjei közt. Korábban már volt szó Morata és Cunha átigazolásáról is, úgy fest a United az egész matracos-támadóharmadot megkörnyékezi.

10:44: Rekordigazolást ütött nyélbe a Wolves. A farkasok 45+5 millió euóért igazolták le a Sportingtól Matheus Nunest, aki 2027-ig írt alá.

8:19: Tegnap éjjel hivatalossá vált, hogy a Brighton leigazolta Pervis Estupinant a Villarrealtól. A játékos 5 évre írt alá, feladata a Chelseahez távozó Cucurella pótlása lesz.

Átigazolási körkép - augusztus 16. (Kedd)

 

Videók