Sokk: ennyit kell kihagynia Neymarnak

Nagy a baj...


 

Neymart, a Paris Saint-Germain támadóját szombaton műti Rodrigo Lasmar, aki a brazil labdarúgó-válogatott orvosa is. Ötödik lábközépcsontját kell műteni a játékosnak, a gyógyulás 3 hónapig tarthat, vagyis a világbajnokságon már csatasorba állítható a nemzeti csapatnál. 

A brazilok medikusát privát jachtján fogadta Neymar, akkor viszgálta meg először Lasmar doktor, aki elmondta a brazil Globónak, hogy a sérülés az előzetesen beharangozottnál súlyosabb. A PSG a hét elején arról számolt be, hogy a támadó felépülése hat hetet vesz igénybe, de a műtétet végző szakember szerint reálisabb a kettő és fél, három hónap, mindenképpen a világbajnokság előtt várható Neymar visszatérése. A brazil válogatott június 17-én mutatkozik be az oroszországi vb-n Svájc ellen. Az orvos nem tartotta kizártnak, hogy az idényben többet már nem lép pályára a PSG mezében. Mint mondta, nem kockáztathatják meg, hogy idő előtt pályára lép a 26 éves játékos, mert könnyen rásérülhet.

Újabb hírek érkeztek Neymar állapotáról " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

Jelen állás szerint csak közvetlenül a Paris Siant-Germain-Real Madrid BL-nyolcaddöntő visszavágó előtt derül majd ki biztosan, hogy a múlt hétvégén megsérülő Neymar pályára léphet-e az egész szezont meghatározó mérkőzésen. A PSG brazil szupersztárja vasárnap, a Marseille elleni bajnokin szenvedett bokasérülést, illetve a lábfejében is eltörött egy csont.

Videók