Ronaldo megnevezi a legkeményebb ellenfelét, akivel valaha találkozott

Na ki az a védő?


Cristiano Ronaldo megnevezte a legkeményebb ellenfelét, akivel valaha szembe nézett a karrierje során: Ashely Cole.

Ronaldo hat trófeákkal teli szezont töltött a Manchester Unitednél, három Prmeier League-címet, FA-kupát és Bajnokok Ligáját nyert, mielőtt 2009-ben csatlakozott a Real Madridhoz. A szupersztár pedig elárulta, hogy a legkeményebb ellenfelével Angliában találkozott, aki nem más, mint az Arsenal és a Chelsea egykori játékosa, Ashley Cole.

"Az évek során sok nagyszerű csatát vívtam Ashley Cole-al. Egy másodpercet sem ad, hogy egyáltalán levegőt vegyek. Olyan szívós játékos volt, amikor a csúcson játszott, gyors, és kemény volt a szereléseknél. Ellene mindig tudtam, hogy ez nem lesz egyszerű csata."


Fotó: Chris Coleman/Shaun Botterill/John Peters/Manchester United via Getty Images

Ronaldo és Cole többször is találkozott a Premier League-ben és a válogatottban is ellenfélként. De az egykori balhátvéd nem tudta viszonozni a bókot, amikor megkérték, hogy válasszon Ronaldo és Lionel Messi között. Nem habozott, azonnal a Barca legendáját mondta.

"Messi nevét kell hogy mondjam. Az emberek inkább Ronaldóról bezsélnek, mert többet játszottam ellene. De azt hiszem, hogy Messi egyszerűen túl jó."

Sport365.hu - Paul Scholes szerint ő érhet fel Ronaldo és Messi szintjéhez

A 20 éves Erling Haaland Európa egyik leggyorsabban fejlődő támadója, mint ahogy a Paris Saint-Germain szupersztárja, Kylian Mbappé és a Borussia Dortmund sztárja, Jadon Sancho is. Fotó: David Geieregger/SEPA.Media /Getty Images Haaland az RB Salzburgban mutatott teljesítményének köszönhetően felkeltette a nagy klubok érdeklődését.


Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók