Ronaldo: Benzema megérdemli az Aranylabdát

A brazil legenda dicséri a Real Madrid támadóját.


A brazil futballlegenda, Ronaldo Nazario olyan tekintéllyel rendelkezik, amellyel a világon kevesen büszkélkedhetnek az Aranylabdáról való véleménynyilvánítás terén, mivel ő maga is kétszer nyerte el ezt az elismerést. A fenomén úgy véli, hogy idén a Real Madrid csatára, Karim Benzema érdemli meg az elismertést.

Csak Marco Van Basten, Michel Platini, Johan Cruyff (három), Cristiano Ronaldo (öt) és Lionel Messi (hét) rendelkezik több Aranylabdával, mint Ronaldo Nazario. Eközben Benzemának egyetlen sincs, amin a brazil legenda szerint ideje lenne változtatni.

„Benzema megérdemli az Aranylabdát, ezt hajtom már évek óta, de folyamatosan csak kritizálják. Megérdemli, remek csatár” - mondta Ronaldo Alessandro Del Pierónak a Sky Sport Italia műsorában.

Image

A Real Valladolid jelenlegi elnöke a karrierjéről is beszélt, elégedetten tekintve vissza a rajongók által kivívott és máig élvező tiszteletére szerte a világon.

„Sok jó emlékem van, de minden alkalommal meglep az emberek irántam érzett szeretete, bárhová is megyek. Mindig mindenkitől tiszteletet kapok. A pályán elért eredmények, amit Brazíliával és a klubjaimmal elértem... gyönyörű karrier volt.”

Forrás: marca.com
Borítókép és fotók: Ronaldo Nazário / Twitter

Videók