Ronaldo állást foglalt a Szuperligát illetően

A legendának is megvan a véleménye.


A brazil Ronaldo Nazario beszélt az Athletic-el a Szuperligáról, és azt mondta, hogy támogatja ezt a tervet.

A Szuperliga létrehozásának gondolata továbbra is megosztó véleményeket vált ki a futball legendákból. A legutóbbi, aki a Real Madrid, a Juventus és az FC Barcelona által védett vitatott projektről beszélt, nem más, mint Ronaldo Nazario. A volt futballista és a Valladolid jelenlegi elnöke szerint, ez a sorozat megváltoztatja a labdarúgás világának menetét. A brazil legenda támogatását fejezte ki a projekt iránt, mellyel védte társát és barátját, Florentino Pérezt.

„Ha megnézzük a Szuperliga ötletét, nem rossz. A szurkolók ilyen meccseket akarnak látni. A futball szerelmesei, mint mi, látni akarják, hogy a Real Madrid a Milan vagy az Inter, a City és a PSG ellen játszik. Őket akarjuk látni anélkül, hogy várnunk kellene előtte egy elődöntőt vagy több meccset.”

„A szurkolók nagyon elkötelezettek. Láthattunk tiltakozásokat a Szuperliga ellen Angliában, talán azért, mert rosszul volt elmagyarázva vagy rosszul volt megvalósítva. Úgy gondolom, hogy van lehetőség erre a projektre, és a közeljövőben újítások lesznek a klubok és a szurkolók számára. A kluboknak össze kell fogniuk, hogy javítsák a tervet, jobb feltételeket kínáljanak, a legjobb mérkőzéseket kínálják.”


Fotó: marca.com

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók