Ronaldinho Magyarországra érkezik - videó

A bemutatkozáson túl egy ünnepélyes, egyedi Budapest 2024-es olimpiai Teqball asztal is felavatására kerül, amellyel a cég szeretné a támogatását kifejezni Budapest olimpiai pályázatának sikere mellett.


Ronaldinho kedden a magyar találmányú Teqballt érkezik népszerűsíteni hazánkba. A brazil futballista szeptemberben már feltűnt egy videóban, amelyben az asztaliteniszt és a labdarúgást ötvöző eszközt használja, ezúttal sajtótájékoztató alkalmával személyesen is bemutatkozik, mint a Teqball Projekt globális nagykövete.
 
 

 

Az eseményre október 18-án, kedden 9 órától kerül sor az Expo tér 5-7. szám alatt. A rendezvényen részt vesz Nyilasi Tibor, 70-szeres magyar válogatott az MLSZ képviseletében. A bemutatkozáson túl egy ünnepélyes, egyedi Budapest 2024-es olimpiai Teqball asztal is felavatására kerül, amellyel a cég szeretné a támogatását kifejezni Budapest olimpiai pályázatának sikere mellett. A brazil világsztár nem marad sokáig Magyarországon, mert francia sajtóinformációk szerint kedd délután már Luxemburgban lesz jelenése.

 
 
További Teqball-sztárok

Videók