Robben elképzelhetőnek tartja a visszavonulását

A jövőjéről nyilatkozott.


Elképzelhetőnek tartja, hogy a mostani szezon végén befejezi profi labdarúgó-pályafutását Arjen Robben, a Bayern München szélsője.
 
A 34 éves játékos alig több mint egy héttel ezelőtt jelentette be, hogy az idény végén távozik a bajor klubtól, most pedig a Kicker című szaklapnak adott interjúban arról beszélt, lehetséges, hogy végleg befejezi futball-karrierjét.
 
„Az ilyesmi természetesen egy nagy lépés, nem egyik napról a másikra dönti el az ember” – mondta Robben, hozzátéve, hogy a Bayerntől való távozáson sokat gondolkodott, úgy érezte, a szurkolókkal és a klubbal szemben is korrekt volt, és a legmegfelelőbb pillanatot választotta ehhez.
 
A januárban 35 éves Robben 2009 óta több mint 300 mérkőzést játszott a müncheni csapatban, amellyel többek között hét bajnoki címet nyert. Eredményes játékát jelzi 143 gólja, köztük az, amelyikkel a Bayern München 2013-ban a Borussia Dortmundot legyőzve megnyerte a Bajnokok Ligáját.
 

A 96-szoros holland válogatott játékos azt mondta, előfordulhat, hogy visszatér hazájába, de ha nem érkezik minden szempontból megfelelő ajánlat a számára, akkor jövőre akár véget is érhet a pályafutása. 

Videók