Robbanhat a bomba? Xavi Hernandez lehet Szoboszlaiék edzője

A Nacional szerint egyre komolyabb esély mutatkozik erre.


 A Barcelona mestere, Xavi Hernandez még a szezon közepén közölte, hogy az idény végén távozik Barcelonából, azóta pedig folyamatosan zajlanak a találgatások, hogy hol folytatja a spanyol, illetve ki ül a helyére a katalánok kispadjára.

A Nacional most új információkkal szolgált, ami némileg meglepő lehet: a lap úgy tudja, a Liverpoolnál komolyan fontolgatják azt, hogy a távozó Kloppot Xavival pótolják.

Bár több másik lap is azt állítja, hogy Amorim az első számú esélyes az Anfield átvételére, a spanyol lap kitart amellett, hogy a Barcelona főnöke, Xavi is szóba került a nyáron a liverpooli állásért.

Állítólag az Ajax és a Borussia Dortmund is érdeklődik Xavi szolgálatai iránt.

A Nacional hozzátette, hogy a Liverpool "most úgy döntött, hogy Xavit választja", mivel minden jel arra utal, hogy hiába Laporta győzködése, a szezon végén búcsút mond a Barcelonának.

Érdekesen hangzik, nekünk magyaroknak pedig az is fontos tényező lehet a történetben, hogy a tiki-takát remekül ismerő Xavi hogyan tudná használni a keretében a Barcelona játékmódjánál jóval direktebben focizó Szoboszlai Dominiket.

Fotó: Getty Images

Videók