Rabiot-t száműzték a PSG első keretétől

Már csak a tartalékokkal készülhet


Adrien Rabiot előbb vagy utóbb, de el fogja hagyni a Paris Saint-Germaint. Most a francia club még nagyobb nyomást helyezett a játékosra, hogy ezt már most, januárba meg akarja tenni, és ne ingyen távozzon a szezon végén. Eddig csak a meccseken nem léphetett pályára, valamint nem is lehetett az öltözőben a mérkőzések előtt, de most már az edzéseken sem vehet részt.
 
Az előbb említett döntésekért mind a sportigazgató, Antero Henrique felelős. Mindegyiket ő adta utasításba, miután kiderült a játékos nem akar szerződést hosszabbítani a klubbal, miután a nyáron nem fogadták el érte a Barca ajánlatát.
 
– Rabiot nem fog a Guingamp ellen pályára lépni, – mondta Thomas Tuchel vezetőedző pénteken. – Ez az egyesület döntése, és én tiszteletben tartom.
 
A Barcelona már régóta figyeli az eseményeket, de más klubok is szívesen látnák soraikban a játékost. A katalán együttesnél attól tartanak, hogy ezek a klubok pénzügyileg jóval kecsegtetőbb ajánlattal állhatnak elő, amit ők nem tudnak tartani, és ismét hoppon maradhatnak, mint tavaly Antoine Griezmann-nal. Az eddigi információk szerint a Bayern München már tett lépéseket a játékosért, illetve a Chelsea-nél benne látják Fábregas utódját.
 
A játékos jövője egyelőre a levegőben lóg.
 

Videók