Pénteki átigazolási körkép - Távozóval nyitja a napot az Atlético

Kövesse a legfrissebb átigazolási pletykákat és megkötött üzleteket egy helyen, folyamatosan frissülő összeállításunk segítségével!


 Üdvözlünk mindenkit a Sport365 átigazolási körkép sorozatában. Minden nap egy külön cikket áldozunk arra, hogy megpróbáljuk összeszedni a legfrissebb híreket, pletykákat és hivatalos bejelentéseket a labdarúgás világából.

Az átigazolási piac már javában zajlik, nézzük mik a legfrissebb hírek ma, augusztus 12-én:

22:00: Fikayo Tomori 2027-ig hosszabbított az AC Milan csapatával.

20:10: Memphis Depay és a Juventus egyre közelebb kerül a megállapodáshoz. A felek állítólag két évre írnak alá, az elkövetkezendő napokban.

 

19:30: Remo Freuler 2025 júniusáig szóló szerződést írt alá a Nottingham Foresttel.

18:35: Xavi a Frenkie de Jong-ról: Fenkie fontosnak számomra, benne van a keretben, és ennyi. Augusztus 31-én majd meglátjuk. Sok játékosról nem tudjuk, hogy mi fog vele történni az átigazolási ablak végéig"

16:40: Pep Guardiola megerősítette, hogy Sergio Gómez lesz a Manchester City balhátvédje: „Egyelőre ő az egyik, Sergio az első csapat tagja lesz" - fejtette ki a szakember.

 

 

12:45: A Valencia nem tudja szerződtetni Arthurt, ugyanis hiába illene a csapatba, a kért fizetését nem tudják megadni neki, mondta el a denevérek edzője, Gennaro Gattuso

12:40: 

12:10: Ismét felmerült Hector Bellerín neve a Barcelonánál. A hírek szerint Xavi nem bízik Destben, így ha el tudnák adni, a spanyol bekket is szívesen látnák a helyén.

12:06: Andrea Petagna a Monza játékosa. A játékos a szezont kölcsönben tölti a frissen feljutó csapatnál, akiknek kötelező vételi opciója van a játékosra.

12:04: A Lazio elnöke egyértelműen kijelentette, nem hajlandó eladni Milinkovics-Szavicsot 50 millió euróért.

10:10: Fikayo Tomori hamarosan új szerződést ír alá az AC Milannal, ami 2027-ig szól majd. Az olaszok egyik kulcsfigurájukként tekintenek a játékosra.

9:05: A Chelsea védője, Ethan Ampadu az Empolihoz kerülhet kölcsönben. Az olaszok elszántak a játékost illetően, a tárgyalások jelenleg is zajlanak.

9:02: Ezt olvastad?

8:57: "Nincs még harmadik ajánlat Fofanáért!" - mondta Rodgers, a Leicester edzője. A tréner ezzel megerősítette, hogy a két elutasított ajánlat után a Chelsea nem próbálkozott még újból.

8:51: Giovanni Simeone rendkívül kapós! Az olasz lapok szerint a játékos már megegyezett a Napolival, amikor a Juventus belépett a képbe. A zebrák egy új ajánlattal happolnák el riválisuktól a tehetséges argentín gólvágót.

8:46: Daniel Wass elhagyja az Atléticót! A Valenciában is megfordult játékost a Bröndby igazolja le. Az ügylet kész, a játékos most esik át az orvosi vizsgálaton.

Átigazolási körkép - augusztus 11. (csütörtök)

Videók