Öröm nézni, ahogy Ronaldo "átgázol" a védőin - Videó

Egy remek összeállítás, egy remek játékosról.


Ronaldo Nazariót minden idők legjobb játékosának tekintik, miközben a labdarúgó történelem egyik legnagyobb "mi lett volna ha..." című játékosa is egyben.

Egy összefoglaló videó jelent meg a brazil zseniről. ami rávilágít mindenkit arra, hogy miért is rajonganak még a mai napig annyian a Fenoménért. Az "R9" olyan csapatoknál játszott, mint a PSV, Barcelona, Real Madrid és az Inter, viszont Spanyolországban kerülték el leginkább a sérülések. Ronaldo a mai napig a legfiatalabb játékos, aki elnyerte az aranylabdát, az elismerést már 21 éves korában megkapta, amikor is a Barcelona csapatát az Interre cserélte.

FourFourTweet on Twitter

He broke the world transfer record twice before his 21st birthday. Based on currency fluctuation, he'd be the most expensive player in history at €433m. On this day in 1997, Ronaldo became the youngest-ever recipient of the Ballon d'Or, a record that still stands.


A brazil legenda abban az 1996/97-es szezonban 47 gólt szerzett 49 mérkőzésen a Barcelona színeiben, majd az Interben is folytatta a gólgyártást.

BARÇA GOALS | Ronaldo (1996-97)

Don't miss all Ronaldo's goals with Barça during the 1996-97 season. ---- FC Barcelona on Social Media Subscribe to our official channel http://www.youtube.c...


Ebben a videóban remekül megmutatkozik, hogy Ronaldo milyen rémálom is volt a védők számára. A Fenomén rengeteg felejthetetlen pillanatot okozott a szurkolóknak.

Ronaldo Humilating Great Defenders & Players

(null)

Forrás: sportbible.com

Videók