Óriási botrányba fulladt a Copa Sudamericana döntője - fotók + videó!

Botránnyal ért véget a Copa Sudamericana éjszakai fináléja, miután a Tigre csapatának játékosai nem jöttek ki a második félidőre, mivel állítólag megverték őket a biztonságiak.


Nem ritka, hogy botrányba fullad egy dél-amerikai kupameccs, ám az, hogy egy nagy, kontinentális torna döntője érjen véget idő előtt és botrényos körülmények között, az eddig nem volt jellemző.

A második számú dél-amerikai sorozat, a Copa Sudamericana fináléja most idő előtt fejeződött be, miután az argentin Tigre nem volt hajlandó kijönni a második játékrészre, mivel állításuk szerint az első félidő végén kialakult tömegjelent után megverték a csapat játékosait a Sao Paulo elleni meccs szünetében.

"A biztonságiak meg akartak ölni minket. Ők kísértek be az öltözőbe, de közben gumibotokkal vertek minket - mondta Lucas Orban, a Tigre védője, aki lekönyökölte az egyik brazil játékost. - A játék hevében történt a könyökös, a bíró sem fújt semmit, ez része a labdarúgásnak. Ha emiatt háborodtak fel, azt az eset túlreagálásának tartom."

"Rendőrök ütötték a játékosaimat, két ember pedig fegyvert is rántott az öltözőben, azzal fenyegetett minket" - ezt már Nestor Gorosito, a Tigre edzője magyarázta a találkozó után, amely egyébként a Sao Paulo 2-0-s győzelmével zárult, miután a második félidőben a játékvezető fél órás várakozás után lefújta a mérkőzést.

Súlyos vádak vannak tehát, így szinte biztos, hogy a történet nem ért itt véget...

Videók