Óriás üzletre készül a PSG a Reallal

A spanyolok három sztárját is Franciaországba költöztetnék.


A PSG ismét ellentámadásba kezd miután folyamatosan arról írtak a lapok, hogy Neymar és /vagy Mbappé a Real Madridban fog kikötni, állítja a Le Parisien. Emlékezhetünk rá, hasonló történt akkor is, amikor Verrattit akarta megszerezni a Barcelona, aminek az lett a vége, hogy a párizsiak, bár elképesztő összegért, de lenyúlták a brazil klasszist. 
 
Most arra a döntésre jutottak a francia csapatnál, hogy a Real három játékosát is elhoznak a spanyol fővárosból, igaz, elég változó a megítélése, teljesítménye az említett királyiaknak. Ugyanis Toni Kroos, Isco és Gareth Bale került a PSG radarjára. A franciák ezzel az átigazolással szeretnének arra a szintre lépni, amivel feledtethetik az újabb csalódást keltő szezonjuk.
 
Zinedine Zidane visszatérése a Real Madrid padjára rengeteg kérdést vetett fel a játékosokkal kapcsolatban, akik hatalmas szerepet vállaltak a csapat három egymást követő BL győzelméből. Mivel a tréner komolyan frissíteni szeretné a keretet, többek között érkezhet Hazard, Pogba, Mendy és Ndombelé is, nem beszélve a Neymar-Mbappé vonalról, többeknek távoznia kell majd, ami valószínűvé teszi, hogy ezt a három játékost megfelelő körülmények között elengednék a  Bernabeúból.
Fotó forrása: VI Images via Getty Images
 
Bale, Isco és Kroos nagy valószínűséggel akkor fog érkezni a francia fővárosba, ha Edinson Cavani és Julien Draxler távoztak onnan. A németet a Bayern München szeretné nagyon megszerezni. 
 
Jelen pillanatban Toni Kroos piaci értéke 80 millió euró, Iscoé 60 millió és Balé 70 a Transfermarkt szerint, ami egy legalább 210 milliós üzletet jelentene a nyáron. A kérdés talán csak annyi lehet, ennyiért valóban elengedi sztárjait a Madrid, vagy ennél többet szeretnének látni értük a bankszámlájukon. 

Videók