Neymar visszatért a PSG-hez - képek, videók

A régi társak mellett Thomas Tuchel és Gianluigi Buffon is régi ismerősként köszöntötte a brazil klasszist.


Lelkes futballszurkolók tömege fogadta Kínában, a sencseni repülőtéren Neymart, aki most csatlakozott francia klubcsapatához, a Paris Saint-Germainhez.

A párizsi elitalakulat brazil világsztárja az oroszországi világbajnokság utáni pihenőjét követően pályára lép szombaton a Sencsenben sorra kerülő mérkőzésen, amelyet a PSG az AS Monacóval vív a francia szuperkupáért.
 

Neymar, aki az FC Barcelonát elhagyva világrekordot jelentő 222 millió euróért lett tavaly a francia főváros élcsapatának futballistája, nemrég véget vetett a pletykáknak, hogy máris odébb állna, s visszatérne Spanyolországba, de nem a katalán bajnokcsapathoz, hanem a nagy rivális Real Madridhoz.
 

"Itt folytatom, szerződésem van a Paris Saint-Germainnel" - szögezte le a 26 éves csatársztár, akinek vezérletével a brazil válogatott a nyári vb-n a negyeddöntőig jutott, ahol 2-1-es sikerükkel a belgák megállították a dél-amerikai együttest.
 
A brazil klasszist a csapattársak mellet az együttes új vezetőedzője, Thomas Tuchel is nagy örömmel fogadta, de a nyáron igazolt kapus, Gianluigi Buffon is régi ismerősként üdvözölte őt.
 

Videók