A Nationalelf 24 perc alatt elintézte Ecuadort - felkészülési mérkőzés

Németország felkészülési mérkőzésen találkozott Ecuador csapatával Amerikában. A Nationalelf hamar eldöntötte a találkozót, hiszen a félidő derekán már négy góllal vezetett.


Borzalmasan kezdődött a találkozó az ecuadori válogatott számára, hiszen már a hatodik másodpercben hátrányba kerültek, pedig ők végezhették el a kezdőrúgást, ám Lukas Podolski zavarba hozta ellenfelét és az elcsent labdával a kapuig gyalogolt és nem hibázott.

Ecuador alaposan megzavarodott a bekapott góltól és a folytatásban is nagyon szellősen védekezett, így aztán Podolski és Lars Bender is duplázni tudott. Felsejlett egy méretes zakó képe, és még csak az első félidő derekán járt az összecsapás.

A vezetés ugyanakkor leültette a németeket és Ecuador elkezdett hajtani, hogy megmentse a mundér becsületét. Az erőfeszítésnek meglett a jutalma, hiszen a félidő vége előtt Valencia szépített, majd a második játékrész végén még egy találattal tudta kozmetikázni Ecuador az eredményt. Így végül nem is mutat olyan kínosan a végeredmény.

LABDARÚGÁS
Felkészülési mérkőzés:

Németország - Ecuador 4-2 (4-1)
Gólszerző: Podolski 1., 17., Bender 4., 24., illetve Valencia 45., Ayovi 84.

Videók