Nem zárja ki Neymar, hogy a Realhoz igazol

Neki kell az első lépést megtenni.


A Paris Saint-Germain sztárja, Neymar egy ideje már a jövőjén tanakodik, és az AS megtudta, még mindig nem tudott dönteni, hogy mi legyen karrierjének következő lépése.
 
Március végén a játékos apja és egyben ügynöke, Neymar Sr felfedte, hogy tárgyal a PSG-vel egy hosszabbításról. Ezen egyeztetések mellett viszont a brazil klasszis a többi lehetőségét is felméri, a Real Madridnál pedig közelről figyelik a helyzetét.
 
Neymar egy olyan játékos, akit a Madrid elnöke, Florentino Pérez nagyon szeretne a Bernabéuba csábítani, sőt, már több alkalommal is igyekezett szerződtetni korábban. Viszont ha elhagyná Párizst a spanyol fővárosért, a blankók azt szeretnék, hogy a brazil legyen, aki megteszi az első lépést.
 
A Európa 13-szoros bajnoka nagyon tiszteli a PSG igazgatóját, Nasser Al Khelaifti, és – ezt bizonyítja a három cáfolatuk is, miszerint sem Neymart, sem csapattársát Kylian Mbappét nem akarták megszerezni tavaly nyáron – nem akarnak átigazolási háborúba mennie a katarival.
 
Az üzenet, ami Neymar táborából érkezett, nagyon nyugodt, és nem csak azért, mert nem érzik úgy, hogy sietni kellene a döntéssel. Ott van az egész nyár előttük, és a dolgok jelenlegi állása szerint nem akarnak semmilyen irányba elköteleződni – például kérvényezni egy átigazolást, ahogy a Madrid szeretné.
 
A 27 éves játékos ki akarja használni az idejét, és a lehető legjobb döntést hozni: mindenek felett, tudatában van, hogy nem lesz egyszerű a PSG-től, főként, hogy nem szerepel szerződésében kivásárlási ár.
Ezen felül jelenleg teljes mértékben a Copa Américára koncentrál  hazájában, ahol kulcsszerepet játszhat nemzete szereplésében.
 
Fotó forrása: Aurelien Meunier - PSG/PSG via Getty Images

 

Videók