Mercato: Cristiano Ronaldo átigazolása: kiderült az igazság

Ezzel azonban nincs vége.


Cristiano Ronaldo iránt érdeklődik az Al-Nassr, de ő még szeretne várni a jövőjéről szóló döntéssel. Az ötszörös Aranylabdás várja más európai klubok ajánlatát.

A kérdés az: hol folytatja pályafutását Cristiano Ronaldo? Ronaldo a Manchester Unitedtől való távozása után klub nélkül van jelenleg, és a szaúdi klub, az Al-Nassr ajánlatot is tett érte. Állítólag a katari klub, az Al-Sadd is érdeklődik, de a portugál inkább várna, abban a reményben, hogy egy európai klubhoz csatlakozhat.

A Newcastle-en kívül azonban egyetlen klub sem tett konkrét ajánlatot a most 37 éves csatár szolgálataira.

„Az egyetlen ajánlat, amit kapott, az az Al-Nassr-tól van. A nyáron meg akarták őt szerezni, és most egy 200 millió eurós ajánlat van az asztalon egy két és fél éves szerződés keretein belül. Cristiano valójában Európában akar maradni, de nem kapott még onnan konkrét ajánlatot, csak a Newcastle-től. De azt hiszem, ez az üzlet meghiúsult” - mondta Gianluca Di Marzio a Soccer Newsnak.

A Sporting csapata álmodozik arról, hogy visszahozza legendájukat, de anyagilag nagyon nehéznek tűnik kivitelezni a portugál szerződtetését.

„Természetesen nincs szerződése, így még érkezhetnek ajánlatok, de kíváncsi vagyok, hogy ez megtörténik-e. Egyelőre csak arab csapatok jöhetnek szóba, például Dubajból. Európában nincs más választása. Igen, a Sporting szeretné őt, de nyilvánvalóan nem tudnak anyagilag versenyezni az Al-Nassrral és más arab klubokkal" - tette hozzá Gianluca Di Marzio.

Borítókép: Francois Nel/Getty Images

Videók