Máris megvan Ancelotti első szerzeménye az Evertonnál?

Madrid és München után ezúttal Liverpoolba követheti korábbi mesterét James Rodríguez.


Sajtóhírek szerint az Everton nagyon közel áll hozzá, hogy megszerezze a Real Madridtól James Rodríguezt.

Ugyan az angoloknak Ibrahimovic megszerzése nem jött össze, hiszen a hórihorgas svéd csatár visszatért a Milanhoz, ettől függetlenül Carlo Ancelotti szeretné megerősíteni csapatát, így az Everton szurkolói bízhatnak benne, hogy a kolumbiai középpályás esetében nagyobb sikerrel járnak.

Több klub, köztük az Arsenal, az Inter, a Roma és a Marseille is szivesen látná soraiban James Rodríguezt, ugyanakkor a spanyol El Desmarque szerint a Stolverkosok már előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a játékossal.

Az Everton vezetőedzője, Carlo Ancelotti mindenképp szeretné Liverpoolba csábítani, hogy harmadszor is együtt dolgozhasson egykori játékosával. Az olasz tréner legutóbb nyáron szerette volna megszerezni Jamest még a Nápoly edzőjeként, de a Real Madrid számára nem volt elfogadható az összeg. A Transfermarkt 40 millió euróra taksálja a 28 éves labdarúgót, aki jelenleg térdsérüléssel bajlódik, és csupán kilenc mérkőzésen szerepelt idén a spanyol csapatban. Ezúttal egy 50 millió euró körüli ajánlatra már nagyobb eséllyel bólinthat rá a Real elnöke, Florentino Pérez. 


A kétszeres BL-győztes középpályás lehet Carlo Ancelotti első igazolása az Everton élén.

Borítókép: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Videók