Maradona utolsó üzenete a fiáról szólt

Egy Whatsapp üzenet, amin Maradona beszél fáradt hangon.


A Secretos Verdaderos argentin tévéműsor közzétette Diego Armando Maradona utolsó Whatsapp hangüzenetét, amelyet exbarátnője, Veronica Ojeda barátjának küldött.

Maradona a múlt héten 60 éves korában szívrohamban halt meg. A Napoli legendáját a világ minden szegletében meggyászolték, Buenos Airestől Nápolyig. Miközben folymatban van a nyomozás Maradona orvosa, Leopoldo Luque  felelősségének megállapítása érdekében, borzalmas részletek jelentek meg a labdarúgás történetének egyik legnagyobb alakjának halála előtti fizikai állapotáról.


Fotó: mirror.co.uk

A Secretos Verdaderos argentin tévéműsor közzétette az utolsó Whatsapp hangüzenetet, amelyet Maradona küldött volt barátnője, Veronica Ojeda barátjának, aki Maradona legfiatalabb fiát, a mindössze hétéves Diego Fernandót gondozza.

"Helló Mario, én vagyok Diego" - mondta Maradona fáradt hangon. - "Vigyázz kérlek a fiamra, az én kis angyalomra."

A felvételt Luis Ventura argentin újságíró hozta nyilvánosságra egy amerikai chat-show-ban.

Sport365.hu - Maradona a nagyapja, Agüero az apja és Messi a keresztapja: tovább él a zsenigén?

Benjamin Agüero Maradona 2009-ben született. Édesapja a Manchester City argentin támadója Sergio Agüero és ha ez nem lenne elég, a nagypapája a 60 éves korában elhunyt Diego Maradona. Azért a kis Benjamín keresztapját is érdemes megemlíteni, aki nem más, mint a hatszoros aranylabdás Lionel Messi. Fotó: facebook Mardonának összesen 8 gyermeke született.

Sport365.hu - Ronaldo elmagyarázta, hogy Maradona miért hordott mindkét kezén órát

Az argentin és a brazil válogatott között mindig is nagy rivalizálás folyt a pályán, azonban a két nemzet legendái, Ronaldo és Maradona igazi barátságot ápolt egymással. (Kép: Getty Images) "Diego hihetetlen örökséget hagyott maga után. Nehéz elfogadni, hogy nincs már köztünk. Nagyon szomorú voltam, amikor meghallottam a hírt."

Forrás: football-italia.net és mirror.co.uk
Borítókép: Vincenzo Izzo/LightRocket via Getty Images

Videók