Makelele a Swansea edzője lett, majd Felcsútra látogatott

A Real Madriddal 2002-ben Bajnokok Ligája-győztes Claude Makelele a Puskás Akadémián vendégeskedett.


 

 
 
Mint arról beszámoltunk, a Premier League-ben vállalt munkát a francia szakember, majd alighogy megszáradt a tinta a szerződésén, Magyarországra látogatott.
 
Makelelét Takács Mihály főigazgató és Tóth Balázs nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgató fogadta az akadémián csütörtök délután – olvasható a PFLA oldalán.
 
„Nagyon örülök, hogy itt lehetek Magyarországon, a labdarúgás és Puskás Ferenc szellemisége körüllengi az országot. A Puskás Akadémia pedig mintha a futball szentélye lenne, nagyon tetszik, hogy minden idők egyik legjobb játékosának neve összeforr az ifjúsággal, az új nemzedék fiatal tehetségeinek nevelésével. A gyerekek lépten-nyomon találkozhatnak Puskás emléktárgyaival, mondataival, ez pedig arra sarkallhatja őket, hogy még jobbak legyenek, még inkább megtegyenek mindent a saját jövőjükért” – olvashatók Makelele szavai.
 
Claude Makelele magyarországi programja még nem ér véget, csütörtök este a Magyar Sportújságírók Szövetségének hagyományos díjátadóján, a Sportcsillagok Gálaestjén is feltűnik majd.
 

Videók