Magyar válogatott játékost igazolna a DAC!

Komolyan gondolják!


 
Az nb1.hu írta meg elsőként, hogy a Legia Warszawa csapatánál partvonalon kívülre került magyar válogatott Nagy Dominik szerepel a DAC átigazolási listáján (és a Videotonén is). Jan Van Daele, a DAC honlapjának adott nyilatkozatában azonban Kovács Istvánról is beszélt. Nagyról egyébként még a Honvéd edzőjeként tett említést arról Marco Rossi, a dunaszerdahelyiek vezetőedzője, hogy több poszton bevethető, remek játékos.
 
"Arra a következtetésre jutottunk, hogy szükségünk van egy több poszton is bevethető, védekező játékosra, egy középső védőre, egy kreatív középpályásra és egy, de inkább két támadóra. Több, közeli ország klubjaival és játékosaival is tárgyalunk, akik azonnali erősítést jelenthetnének a DAC számára. Hosszabb ideje figyeltük Nagy Dominiket a varsói Legiából, Géresi Krisztiánt a Videotonból, de jelenleg különböző okok miatt nincs esély az ő átigazolásukra. A médiában megjelent, hogy érdeklődünk a szintén Videotonban futballozó Kovács István iránt, ám őt anyagilag nem engedhetjük meg magunknak."
 

Sokk: világrekordért igazolt kiváló játékost a Liverpool " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

A Premier League-ben szereplő Liverpool labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta a Southampton középső védőjét, Virgil van Dijkot, aki a Telegraph szerint ezzel a világ legdrágább védője lett. Bár a Manchester City és a Chelsea is szerette volna leigazolni, a 26 éves holland középhátvéd végül 75 millió fontért (nagyjából 26,3 milliárd forint) a Mersey-parti együtteshez szerződött, ezzel pedig ő lett a világ legdrágább védője.

Videók