Ma már futballikonok, ám ők sem voltak mindig profik

Legendás játékosok, legendás első interjúi.


Ki ne ismerné ma már Neymart, aki szereti a futballt? Viszont, ő is ugyanolyan célokkal kezdte, mint sokan mások, imádta a labdarúgást, és ha megkérdezték tőle, mi szeretne lenni, ha nagy lesz, akkor azt válaszolta: focista. A mai futballban ő már egy nagyon megosztó figura, pedig nem szabad elfelejteni, hogy az a kissrác kitűzött egy célt, és elérte.


Fotó: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Lionel Messi sem volt mindig sztár, azonban szerénysége azóta sem változott. A magyarok elég korán találkozhattak már vele és megismerhették, igaz, csak rövid időre. Biztosan sokan emlékeznek rá, amikor 2005-ben egy barátságos mérkőzésen mindössze egyetlen perc után kiállították a ma már legendának számító Lionel Messit Magyarország ellen.

Cristiano Ronaldo nem mindig volt az a magabiztos, karizmatikus futballista, akit a mai interjúkban láthatunk - nem ismerte a magabiztos szót, amikor először megérkezett Angliába.

Kylian Mbappé egy AC Milan mezben feszített gyerekként, akkor még a milanistákat ez nem hozta lázba, ma már sok mindent megadnának, hogy piros-feketébe öltözzön a francia csatár. Sergio Ramos pedig már kissrácként úgy beszélt, mint egy kapitány.

Forrás: talksport.com és Youtube
Borítókép: youtube.com

Videók