Lemaradhat a MU-ról a vb egyik felfedezettje

Úgy tűnik, Daley Blind lesz a Manchester United nyári bevásárlásának a vesztese. A holland válogatott védő szinte biztos, hogy marad az Ajaxban.


Daley Blind a brazíliai világbajnokság egyik kellemes meglepetése volt: a fiatal és ismeretlen holland hátvéd nagyszerű teljesítményt nyújtott a seregszemlén. Éppen ezért teljesen adta magát a dolog, hogy a játékos követi válogatottbeli edzőjét, Louis van Gaalt, és az amúgy is védőhiánnyal küszködő Manchester United játékosa lesz.

Nos, úgy tűnik, nem lesz az, miután a labdarúgó ügynöke, Rob Jansen a Talksportnak a következőt nyilatkozta: "Ebben a pillanatban a Manchester United nincs kapcsolatban sem velem, sem az Ajaxszal Daley miatt."

A United eddig két hátvédet igazolt a nyáron Luke Shaw és Marcos Rojo személyében, ám a bemutatkozásukra még várni kell - előbbi sérült, utóbbinak nincs meg a munkavállalási engedélye.

blinden kívül Mats Hummels nevét emlegették még az Ángel Di Maríát és Ander Herrerát is szerződtető Vörös ördögökkel kapcsolatban - vasárnapig még bármelyiküket szerződtethetik.

Videók