Komoly átigazolás: klasszisa hagyhatja el a Bayernt!

Kegyvesztetté vált, távozna. Már az is megvan, hova.


 

Jupp Heynckes érkezésével más szelek fújnak Münchenben, és ennek több játékos, köztük Arturo Vidal is megihatja a levét - írja az m4sport.hu. A Juvétól igazolt chilei már az Ancelotti-éra végén is a kegyvesztettek köréhez tartozott: az utóbbi egy hónapban mindössze 23 percet kapott a Bayernben, amely a Celtic elleni 3-0-s győzelem alkalmával vetette be a dél-amerikait.


Ez azonban éppen kapóra jöhet Luciano Spallettinek és az Internek. A milánóiak nem titkoltan régóta pályáznak Vidalra, akiért a nyáron a hírek szerint 44 millió fontot ajánlottak a bajoroknak, Ancelotti viszont akkor még ragaszkodott a védekező középpályáshoz. Az olasz mester távozásával megnyílhat a chilei útja Milánó felé. A Tuttosport úgy tudja, a bajnoki címre hajtó kék-feketék a téli átigazolási időszakban mindent megtesznek majd, hogy magukhoz csábítsák a labdarúgót, és minden jel arra utal, hogy Jupp Heynckes is nyitottabb lesz az üzletre, mint elődje volt.

A zuhanyhíradó szerint Vidal is örülne, ha visszatérhetne Olaszországba, ahol nagyszerű időszakot töltött. A Juventussal sorozatban négy bajnoki címet szerzett, amihez hozzátett egy kupa- és két szuperkupa-győzelmet, a nemzetközi siker azonban csak nem akart összejönni. Éppen utóbbi miatt igazolt Münchenbe, de egyelőre úgy tűnik, rossz lóra tett, legalábbis csapattársa szerint, aki jelenleg nem tartja európai élcsapatnak a Bayernt.

Hogy a jelenleg csupán az olasz bajnokságban érdekelt Inter mennyire az, döntse el Vidal.

Varázslatos gólt szerzett az Arsenal klasszisa - videó! " NEMZETKÖZI FOCI › Európa Liga

Videók