Keddi átigazolási körkép - Két újabb kosarat kapott a Manchester United

Kövesse a legfrissebb átigazolási pletykákat és megkötött üzleteket egy helyen, folyamatosan frissülő összeállításunk segítségével!


 Üdvözlünk mindenkit a Sport365 átigazolási körkép sorozatában. Minden nap egy külön cikket áldozunk arra, hogy megpróbáljuk összeszedni a legfrissebb híreket, pletykákat és hivatalos bejelentéseket a labdarúgás világából.

Az átigazolási piac már javában zajlik, nézzük mik a legfrissebb hírek ma, augusztus 9-én:

21:40: Nikola Vlasić elhagyja a West Hamet, és a Juventusban folytatja. Vlasić már megérkezett Torinóba, és szerdán át is esik az orvosi vizsgálaton.

20:00: A Manchester City megegyezett az Anderlechttel Sergio Gómez ügyében. Az átigazolási díj meghaladja a 10 millió eurót.

19:20: Alig két évvel a Chelsea-hez való távozása után Timo Werner visszatért az RB Leipzighez. A játékos négyéves szerződést írt alá.

17:45: A Barcelona és a Valencia aláírta a Nico szerződéshez szükséges dokumentumokat. A játékos 2023 júniusáig szerepel majd kölcsönben. A szerződésben nincs vételi lehetőség.

17:00: Rob Dawson újságíró szerint Alvaro Moratát felajánlották a Manchester Unitednek.

14:53: Hector Bellerín Londonban van, ahol a szerződése felbontásáról tárgyal az Arsenallal. A spanyol bekk vissza szeretne térni a Betishez.

14:47: Sesko után Arnautovic sem lesz a Manchester United játékosa. A Bologna elutasította a vörösök nyitó ajánlatát, akik azonban nem akarnak emelni a díjon, így a transzfer kútba esett.

13:10: Kostic nem utazik a Frankfurttal, az ügy lezártnak tekinthető. Bármelyik pillanatban bejelentésre kerülhet, mint a Juventus új igazolása.

12:59: Hivatalos: A Red Bull Leipzig elhappolta a Manchester United elől Benjamin Seskót. A fiatal tehetség 2028-ig írt alá, az idei szezont azonban kölcsönben még volt csapatánál tölti.

10:37: Timo Werner a Red Bull Lipcse játékosa! A német válogatott csatár az éj leple alatt aláírta szerződését korábbi csapatával. A Chelsea 20 milliót, plusz bónuszokat kap a játékosért.

10:34: Adrien Rabiot közvetlen megbeszéleseket folytat a Manchester Uniteddel. A játékost a Juventus eladná, így ha meg tudnak egyezni, nem lesz akadálya az átigazolásnak.

8:35: Ha valakihez még nem jutott volna el a hír, a Wolverhampton tegnap este bejelentette Goncalo Guedes érkezését. A portugál szélsőért 30 millió eurót fizettek a Valenciának. 

8:31: A Valencia érdeklődik Nico (Barcelona) és Bryan Gil (Tottenham) iránt is. A két játékosért az egyeztetések hamarosan megkezdődnek, Gilért pedig a Real Sociedaddal is versenybe kell szállni a denevéreknek.

8:24: A Juventus szeretné minél hamarabb lezárni Filip Kostic leigazolását. A Frankfurt játékosát illetően a megegyezés nagyon közel, már csak az utolsó simítások vannak hátra. A rivális West Ham teljesen kiszállt a versenyből.

8:21: Az éjjel hivatalossá vált, hogy a MU korábbi kapusa, Sergio Romero a Boca Juniorsnál folytatja. Ingyen érkezik a csapathoz, szerződése egy évre szól.

Átigazolási körkép - augusztus 8. (hétfő)

Videók