Ismét visszatérhet Európába a többszörösen megbukott, elhízott brazil csatár

Francia lapértesülés szerint hamarosan ismét Európában, közelebbről Le Havre-ban futballozhat az egykori brazil válogatott csatár, Adriano.


A komoly viselkedésgondokkal és súlyproblémákkal küszködő, egykoron mégis 48 válogatott meccsig jutó brazil csatár, Adriano ismét visszatérhet Európába. Az Internazionale egykoron ünnepelt sztárja (2001-2002, valamint 2004 és 2009 között volt a milánóiak játékosa) Franciaországban kaphat munkát.

A labdarúgástól egyszer, 2012-ben már visszavonult támadó idén januárban, az Atlético Paranaense csapatánál tért vissza a futballhoz, ám négy hónap után kirúgták, miután nem jelent meg két edzésen. Korábban is voltak vele hasonló problémák, utolsó európai csapatától, az AS Romától kirúgták.

A 32 éves, 48 válogatott meccsén 27 gólt szerző csatár korábban megfordult a Flamengóban (háromszor), a Fiorentinában, a Parmában, a Sao Paulóban, az Interben, a Corinthiansban és az Atlético-PR-ben. A Le Havre-nál most elmondták, valóban meghívták magukhoz a csatárt, akit szeretnének is leigazolni, amennyiben megtetszik neki a környezet, és meg tudnak egyezni egymással. A csapat jelenleg a francia második vonalban szerepel.

Videók