Így ünnepelt Ronaldinho a börtönben

A brazil zseninek meglepetéssel készültek a cellatársai.


Ronaldinho jelenleg egy Paraguay-i börtönben tölti mindennapjait, mert hamis dokumentumokkal lépett be az országba. Bár ezek a feltételek nem a legjobbak ahhoz, hogy az ember megünnepelje a 40. születésnapját, a brazil zseni azért így is élvezte a kerek évfordulót.

A Barcelona egykori játékosa a hónap elején került a rácsok mögé. A 40. életévét ünneplő játékosnak nem igazán telt jól a márciusa. Rögtön a hónap elején börtönbe került, majd a házi őrizetre vonatkozó kérelmét is elutasították. Ha mindez még nem lenne elég a koronavírus-járvány miatt még lassabban zajlik le ügye tárgyalása, így akár fél évig is börtönben maradhat testvérével. 

A születésnapját azért így is méltón ünnepelte. Először egy brazil barbecuval lepték meg, majd egy születésnapi tortát is kapott.

Ronaldinho celebrated his 40th birthday with a 'massive BBQ' in prison. Cell mates also gave him a cake.

72.9k Likes, 424 Comments - SPORTbible (@sportbible) on Instagram: "Ronaldinho celebrated his 40th birthday with a 'massive BBQ' in prison. Cell mates also gave him a..."

Miközben Ronaldinho a cellájában falatozott, egykori társai a közösségi média segítségével méltatták pályafutását.

Ronaldo az Instagramjára azt írta: Gratulálok társam! Hidd el életed ezen szakaszán is túl leszel. Győzöl, mint mindig - tette hozzá.

Parabéns Xará! Que você vença essa etapa difícil da sua vida com a mesma alegria de sempre! #Ronaldinho40 @ronaldinho

1.1m Likes, 17k Comments - Ronaldo (@ronaldo) on Instagram: "Parabéns Xará! Que você vença essa etapa difícil da sua vida com a mesma alegria de sempre!..."


Roberto Carlos, egy videót tett közzé, legjobbakat kívánom barátom felirattal.

Muitas felicidades amigo @ronaldinho 40 anos #happybirthday my friend .

261k Likes, 1,437 Comments - Roberto Carlos 罗伯特卡洛斯 (@oficialrc3) on Instagram: "Muitas felicidades amigo @ronaldinho 40 anos #happybirthday my friend ."

 

Ahogy Ronaldinhot ismerjük a 41. szülinapját biztosan egy sokkal nagyobb partival ünnepli majd.

Forrás: sportbible.com

Borítókép: Instagram.com/sportbible

 

Sport365.hu - Ronaldinho úgy él a börtönben, mint Marci Hevesen - Képek

Mint ismert, Ronaldinho és testvére jelenleg is a paraguayi börtönben ülnek, mivel hamis útlevelekkel léptek be az országba, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatásukat. Helyi beszámolók szerint a brazil labdarúgó börtönében épp egy kispályás futballtornát fognak rendezni, és elképzelhető, hogy egy igazi legenda is pályára léphet Ronaldinho személyében.

Videók