Ibra megint Guardiolát ekézte a PSG-Barca előtt

Zlatan Ibrahimovic mind a mai napig nem bocsátotta meg Pep Guardiolának, hogy úgy bánt vele a Barcelonánál, ahogy.


A svéd óriás a jelenlegi és egykori csapata ma esti, BL-rangadója előtt beszélt a Canal+-nak arról, hogy szerinte Guardiola a hibás azért, mert nem mondhatja magát BL-győztesnek.

"Abban az évben (2009-2010) nekünk volt a legjobb csapatunk a világon, efelől nincs kétségem. Amikor kiestünk a BL-ből... az rossz döntések sorozatának volt köszönhető egy olyan embertől, aki felett nem volt hatalmunk és befolyásunk. Ennek ellenére nem akarok már ezzel foglalkozni, mert egyébként fantasztikus időszakot töltöttem a Barcánál" - mondta Ibrahimovic.

Nem nehéz kitalálni, hogy a svéd arról a Pep Guardioláról beszél, akivel a kapcsolata korántsem votl felhőtlen: a hírek szerint március után szóba sem álltak egymással,és végül ez vezetett ahhoz, hogy a kalsszis támadó az AC Milanhoz szerződött előbb kölcsönbe, majd véglegesen.

Érdekesség, hogy Zlatan azért saját magát is okolhatja azért, hogy nem nyertek BL-t: amikor elhagyta az Intert, az olaszok a következő szezonban BL-győztesek lettek, és ugyanez volt a helyzet utána a Barcelonával is.

A svéd támadó egyébként a mai mérkőzésen saroksérülése miatt nem léphet pályára.

 

 

Videók