Ibra: irány a Premier League?

Zlatan Ibrahimovic ügynöke szerint a svéd klasszis nyártól a Premier League-ben szerepelhet majd, ugyanis elmondása szerint tökéletesen passzolna hozzá az angol stílus.


A 34 éves játékos szerződése nyáron lejár, sokan arra tippeltek, hogy Ibra az Egyesült Államokba teszi át székhelyét, de menedzsere szerint könnyen lehet, hogy a Premier League lesz a következő állomás.
 
 
„Örülnék, ha a Premier League-ben láthatnám. A PL stílusát neki találták ki, tökéletesen passzolna az erős, technikás játékához. A stadionok hangulata pedig egészen elképesztő” – mondta Mino Raiola, a svéd ügynöke a Sky Sportsnak adott interjúban.
 
„Nem könnyű a helyzet. Szeretne szabadon igazolhatóvá válni, hogy szabadon dönthessen. Sok verzió van már most is felvázolva a számára, de még nem döntött. Anglia is egy opció, többen szeretnék leigazolni, de még én sem tudom, mi lesz a megoldás.
 
Egy biztos, nyárig marad a Paris Saint-Germain játékosa, a klub és ő is ezt szeretné, nagyon jó a kapcsolatunk a párizsiakkal. Januárban biztosan nem vált klubot.”
 

Videók