Hoppá: ez a gólvágó pótolhatja Mbappét?

A Monaco tehetsége valószínűleg hamarosan eligazol a francia bajnoktól, így a vezetőknek már a pótlásán kell dolgozniuk.


Úgy tűnik, újabb kulcsember távozhat a Monacótól. Ezúttal Kylian Mbappé inthet búcsút a francia bajnoknak, a tehetséges csatár a PSG-ben szeretné ontani a gólokat a jövőben.

 
Állítólag a Monaco vezetői felkészültek a legrosszabb forgatókönyvre, hiszen már keresik Mbappé helyettesét. Az elöljárók Carlos Baccát kívánják szerződtetni, de a futballistánál a Sevilla is puhatolózik.
 

Mbappé elárulta, melyik csapatban akar futballozni " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

Kylian Mbappé az idei átigazolási szezon egyik főszereplője, a Monaco fiatal tehetségét rengeteg csapattal hozták hírbe az utóbbi hetekben. A csatár legutóbbi kérője a PSG, a párizsi klubnál Neymar átigazolásánál kiderült, gyakorlatilag korlátlan mennyiségű pénzből gazdálkodhatnak a vezetők. Kedd este a Manchester United a Real Madriddal csapott össze, az UEFA-szuperkupát a királyiak vihették haza, mivel 2-1-re legyőzték az angol együttest.

Ha Bacca a gallok ajánlatára bólint rá, a Monacónál két kolumbiai gólgyáros, Falcao és Bacca értékesíthetné a helyzeteket.

Videók