Honfitársa új csapatához csábítaná az Atlético alapemberét

A csapat is szívesen fogadná.


Benjamin Pavard reméli, az Atlético Madrid védője, Lucas Hernandez is követi őt a nyáron, amikor csatlakozik a Bayern München keretéhez.
 
Pavard a szezon végén megy a Bundesliga címvédőjéhez a Stuttgarttól 35 millió euróért cserébe. A Bayern rengeteg fiatal játékossal van kapcsolatban, mivel már a jövő csapatát építik, és Lucas egyikük.
 
A középhátvéd, aki védelem balszélén is megállja a helyét, valószínűtlen, hogy 80 milliós kivásárlási ára alatt távozhatna, és az Atlético is mindent megtesz, hogy sajátnevelésű játékosuk maradjon. Igaz, a bajorok már a télen is megpróbálták szerződtetni, akkor azonban nem zárultak sikerrel a tárgyalások, viszont a játékos jelezte, nem zárná ki, hogy távozzon.
 
De Pavard szeretné, ha Lucas csatlakozna hozzá a bajoroknál.
 
- Nagyon jó barátok vagyunk, és fantasztikus lenne, ha Lucas is a Bayernhez jönne, - nyilatkozta a világbajnok Pavard a Bildnek. – Bizonyította, hogy nagyszerű játékos. Először együtt voltunk válogatottak, és most a Bayernben játszhatnánk együtt? Ez büszkévé tenne, de ennek a Bayern és Lucas között kell eldőlnie.

 

Videók