Gnabry: Dembélé jobb, mint Mbappé

Csak a Barcelona támadója állandóan sérült, így ezt sosem láthatjuk.


Ronald Koeman nemrégiben beszélt Ousmane Dembélé jövőjéről. Serge Gnabry azt állítja, hogy a Barcelona jobban járt Dembélével, mint Kylian Mbappéval.

Josep Maria Bartomeu nemrég arról számolt be, hogy a Barcelonának 2017 nyarán lehetősége lehetett volna arra, hogy leigazolják Kylian Mbappét, de az edzők a 24 éves Ousmane Dembélét választották. Az eddigi látottak alapján a legtöbben úgy gondolják, a Barcelona rossz játékost választott. A Bayern München szélsője, Serge Gnabry azonban más véleményen van.

„Dembélé vagy Mbappé-e a jobb? Számomra Dembélé” – mondta a 26 éves Bayern játékos.

Dembélé szerződése a szezon végén lejár, a Barcelona pedig régóta szeretne vele hosszabbítani. A pletykák szerint a játékos a szezon hátralévő részében kispadra kerülhet, ha nem hajlandó aláírni az új szerződést. Ronald Koeman, a Barcelona edzője továbbra is reménykedik abban, hogy megoldódik a francia válogatott játékos jövője.

„Szeretnénk, ha Ousmane Dembélé velünk maradna, fontos játékos, a célunk, hogy hosszabbítson. Ha nem ezt teszi, akkor a lehető legjobb módon kell reagálnunk. Nem döntöttünk a stratégiánkról, ha nem hosszabbít.”

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: thejjReport.com

Videók