Fernando Torres meglepő átalakulása: El Nino lesz az új Hulk

Visszavonulása után sem tétlenkedik a spanyol támadó.


Az Atlético Madrid egykori játékosa új promóciós videót osztott meg közösségi csatornáin keresztül, ahol észrevehető, hogy Fernando Torres elképesztő átalakuláson ment keresztül visszavonulása után. El Nino már nem egy kisgyerek, sokkal inkább Hulk.

2019-ben Fernando Torres végleg bejelentette a visszaovunálását a Sagan Tosu játékosaként. A korábban Atlético Madrid, Liverpool, Chelsea és AC Milan támadója a visszavonulása óta ideje nagy részét úgy tűnik az edzőteremben töltötte.

Torres promóciós videót tett közzé, megerősítve, hogy ő lesz az AW8 hivatalos márka nagykövete Délkelet-Ázsiában, és a klipben jól látható, hogy a 36 éves férfi saját edzőtermeiben töltötte az idejét.

Sport365.hu - Vidic: "Torres volt a legjobb"

Kétségtelen, hogy Nemanja Vidic, a Manchester United korábbi kiváló védője a Premier League és a világ egyik legjobb védője volt fénykorában. Sir Alex Ferguson legendás és félelmetes párosa,a Ferdinand-Vidic kettõs volt a United oszlopa a védelem tengelyében. A szerb 2006 januárjától majd egy évtizeden át játszott Rio Ferdinand oldalán a manchesteriek védelmében, az évek alatt Európa legjobb hátvédpárosává fejlődve.

Forrás: marca.com és as.com
Borítókép: as.com

Videók