Elképesztő játékoskeringő lehet a Chelsea és az Atlético Madrid között

Bár a hivatalos bejelentés még várat magára, szinte biztosra vehető, hogy Diego Costa a Chelsea játékosa lesz. Az üzlet részletei viszont egyelőre bizonytalanok, akár három másik játékos is érintett lehet.


Mi is beszámoltunk arról, hogy Diego Costa a világbajnokság után (szóval akár még ezen a héten) minden bizonnyal a Chelsea játékosa lesz. Az üzlet részletei azonban nem világosak.

A spanyol AS most arról ír, hogy a bizniszbe három másik labdarúgó, Thibaut Courtois, Romelu Lukaku és Felipe Luis játékjogát belevehetik, mivel a Chelsea nem feltétlenül szeretné kifizetni a támadóért a spanyolok által kért 40 millió eurót.

A lap szerint a belga kapus helyzete finoman szólva sem rózsás (mármint az Atlético szempontjából), hiszen maga José Mourinho is kijelentette korábban, a belga náluk kezdi meg a felkészülést - ráadásul Petr Cech sérüléssel bajlódik.

Lukakut az utóbbi években rendre kölcsönadták, így elképzelhető, hogy tőle könnyebb szívvel válnának meg a londoniak, mint a kapustól. Felipe Luis kivásárlási ára 21 millió font, így ő még inkább megkavarhatja az átigazolást.

Videók