Egy emberként aggódik a spanyol foci a szívinfarktust kapott Casillasért

Az ősi rivális is üzent a Real ikonjának, Ramos nem szaporította a szót.


Ahogyan arról beszámoltunk, a Real Mardid ikonja, a Porto jelenlegi hálóőre, Iker Casillas edzésen kapott szívrohamot, és ezért azonnal kórházba szállították. A klub által közétett részletek szerint élete nem forgott veszélyben.

A spanyol sport szereplői, köztük a teniszező Rafa Nadal egy emberként szorít a legenda mielőbbi jobbulásáért. Nadal a következőt tweetelte: "Óriási ölelés Iker Casillasnak ebben a percben. Légy erős Iker," 

Alvaro Benito sok erőt kívánt barátjának, Sergio Ramos pedig 3 imádkozó emojival üzent. Santi Cazorla a "Légy erős kapitány, ölelés" szavakkal tette ugyanezt, de mellettük sokan mások. A Barcelona, Carles Puyol, Gareth Bale, Pepe, a spanyol szövetség és az Atlético Madrid is többek közt.

Edzésen kapott szívinfarktust Iker Casillas

Hivatalos közlemény.

A Real Madrid sajtóközleményben biztosította szeretett kapitányát támogatásáról: "Casillas megtanította nekünk karrierje során, hogy a legnehezebb kihívások is leküzdhetők, hogy a klub dicsőségét növelhessük. Megtanította, hogy a feladás nem fér össze a életfilozófiánkkal, és számtalanszor megmutatta, légy erősebb minnél nehezebb a kihívás, és eléred a győzelmet. A Real Madrid szeretné látni örökös kapitányát mihamarabb felépülve, és a világ összes bátorságát küldi neki."

Casillas a kórházi ágyból üzent

Egy fotót is megosztott.

 

Videók