Dortmund: világmárka arca lett a német futballista

Az idei szezon megkezdésével Reus már egy televíziós és egy online kampány kulcsszerepét is megkapta. A kampányban a fiatal generációt biztatják a kitartásra és álmaik megvalósítására.


A Puma hosszútávú szerződést kötött a német sztárfocistával, Marco Reus-szal. A szerződés szerint a Borussia Dortmund sztárja Puma ruházatot és Puma PowerCat 1.2 cipőt fog viselni a mérkőzéseken. Reus, akit a német sportújságírók 2012-ben az év focistája díjra jelöltek, a Puma részéről ugyanolyan kiemelt figyelmet kap majd, mint Fabregas, Agüero, Yaya Touré vagy Mario Gomez, akik szintén a Puma csapatát erősítik.

„Örülök, hogy folytathatom a Pumával való együttműködést, vezető márka a futball sportban, és nagyszerű ötletei vannak mind rám, mind a BVB-re vonatkozóan a következő hetekre-hónapokra. Szeretem a termékeiket, a CAT cipő például magabiztosságot ad, hogy olyan szinten játszhassak, amire úgy érzem képes vagyok. A lifestyle ruházata is nagyon menő. Nagyon izgatott vagyok a szezonkezdést illetően, a hazai csapatomnál, és a hosszútávú szerződés aláírása a Puma-val bátor tett volt részemről.” - nyilatkozta Reus.

Videók