Di María túl csúnya volt a Real Madridhoz

A Barcelona helyettes futballigazgatója, Carles Rexach szerint az argentin játékosnak azért kellett távoznia Madridból, mert nem szép.


Angél Di María az előző idényben egyik legjobbja volt a Real Madridnak, a címlapokon mégis Cristiano Ronaldo vagy épp Gareth Bale mosolygott vissza ránk. Az argentin támadó meg is nyerte a Bajnokok Ligáját a madridiakkal, mégis távozott a nyáron, és a Manchester United játékosa lett.

A katalán Regio7 újságnak nyilatkozó Carles Rexach szerint egyszerűen Di María túl csúnya volt a Real Madridnak és Florentino Pérez politikájának.

"Florentino Pérez szétnéz a világpiacon, és olyan galaktikus csapatot akar, amelyet mindenki csodál. Értik, mire gondolok? Cristiano Ronaldo a Real zászlóshajója. Pérez egy nemzetközi márkát árusít. Vicente del Bosque és Di María túl csúnyák a Real Madridnak, nem úgy, mint Toni Kroos vagy James Rodríguez." - nyilatkozta Rexach a Regio7-nek.

Már csak az a kérdés, hogyha ez az érvelés igaz, akkor mi a helyzet az olyan játékosokkal, mint Luka Modric, Pepe vagy épp Gareth Bale...

Videók